Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Festival de foc per Santa Llúcia a Gelida

La Colla de Diables de Gelida prepara un festival de foc per Santa Llúcia.<br />

<br />La Colla de Diables de Gelida està ultimant els detalls del festival de foc que oferirà el proper dissabte, 13 de desembre, en el marc de la Diada de Santa Llúcia. <br />L’espectacle, que començarà a les sis de la tarda, constarà de dues parts. En la primera es combinarà la música i el foc per representar una història fictícia relacionada amb la Festa de Santa Llúcia. La segona part del festival es basarà en un correfoc per diferents carrers del poble. <br />Diversos establiments comercials de Gelida han col·laborat econòmicament amb la colla de diables per tal de poder tirar endavant aquest festival. Segons afirma la colla a la nota de premsa que ha fet arribar als mitjans, l’Ajuntament va denegar part de la col·laboració econòmica que havia d’aportar. <br />La Colla de Diables de Gelida va actuar per primera vegada durant la passada Festa Major de Gelida, juntament amb els Diables Sexe’s Foc de Sant Cugat Sesgarrigues. També ha participat en els correfocs de Castellbisbal i Sant Sadurní d’Anoia. Aquesta entitat, constituïda oficialment el desembre del 2007, compta amb més de 50 membres.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: