Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Èxit de públic dels primers dies de la Mostra

Més de tres cents espectadors han passat aquest cap de setmana per les sessions de la Mostra de Curtmetratges de Vilafranca.

<br />Entre la darrera sessió de Selecció oficial, que es feia divendres al Kubrick, i les dues sessions de diumenge, la Mostra ha rebut més de tres cents espectadors aquest cap de setmana.

Diumenge al matí, al teatre municipal Cal Bolet, tenia lloc la tercera edició de la Pantalla Kanalla, una selecció de curts d’animació infantil per als més petits. Es tractava de set curtmetratges fets en diferents formats que es troben dins de la col·lecció Fet i amagar. La Pantalla Kanalla es consolida per captar l’atenció del públic infantil i per donar sortida a l’animació.<br /><br />Després de l’animació infantil, al vespre era el torn dels curts internacionals. La secció Future Shorts també es consolida dins de la Mostra de Curtmetratges portant a Vilafranca una selecció de treballs que han rodat per tot el món i que han obtingut un gran èxit per part de la crítica i del públic. <br />

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: