Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta el llibre solidari Mira’m

L’Associació Creixent organitza la presentació del llibre de fotografies Mira’m.<br />

<br />Dijous que ve, a 2/4 de 8 del vespre, tindrà lloc a la Biblioteca Torres i Bages de Vilafranca l’acte públic de presentació del llibre titulat Mira’m, organitzat per l’Associació Creixent amb la col·laboració de la Biblioteca Torras i Bages i l’Ajuntament de Vilafranca.<br />Mira’m és un llibre solidari que vol apropar el lector als infants de tot el món, sense fer diferencies entre països, races ni creences. Inclou 125 fotografies realitzades per la vilafranquina Lourdes Sogas, acompanyades per catorze poemes a l’inici de cada capítol, del també vilafranquí Francesc Salvà, i pròleg de l’antropòloga Imma Boj. <br /><br />Mira’m és el primer llibre que edita l’editorial vilafranquina Matís, propietat de la mateixa Sogas. És, a més, un llibre solidari, ja que cada exemplar que es vengui el dia de la presentació se’n destinarà una part del benefici a l’Associació Creixent de Vilafranca. Se n’han editat 5.000 exemplars, que també és podran adquirir a les llibreries d’arreu del Penedès.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: