Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els músics celebren Santa Cecília

L’escola de música i la coral Tercera Primavera celebren el dia de la patrona dels músics, Santa Cecília.

Divendres al vespre tenia lloc el concert de Santa Cecília a càrrec d’alumnes i professorat de l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet. El concert es feia a l’Església de la Santíssima Trinitat.

De la mateixa manera que en les darreres edicions, aquesta audició comptava amb la participació de l’orgue de la Trinitat i amb un ampli ventall d’instruments, com la flauta de bec, el violí, el violoncel, el saxo o el flabiol, interpretant obres d’una gran varietat d’autors, des del segle XVI fins al XX.<br />Durant el concert hi van intervenir majoritàriament alumnes dels diversos instruments però també alguns professors que els acompanyaven, en alguns casos.

Els qui també van celebrar la diada de Santa Cecília van ser els cantaires de la coral Tercera Primavera. La coral del casal de la gent gran del carrer Peguera va oferir un concert a l’església de Sant Francesc aquest dissabte, coincidint amb la diada. La trentena de cantaires que hi participaven estaven dirigits per Josep Badell per primer cop.<br /><br />El repertori va ser força variat i es van estrenar dues peces, a més de repassar el cançoner català i fer una especial atenció en peces d’Amadeu Vives.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: