Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els més veterans de la segona regional de futbol

Els 10 jugadors més veterans dels equips comarcals de la segona regional son de la Múnia, Riudebitlles, Sant Cugat i Molanta.

El més veterà és Xavi Sans (el proper més de desembre complirà 38 anys), jugador que ha defensat els colors del Vilobí, Moja o la Múnia entre d’altres. El segon lloc d’aquest Top 10 l’ocupa el veterà Jordi Casanovas del Riudebitlles (37 anys); el tercer el porter de la Múnia Òscar Rodon (37 anys) i el president-porter del Sant Cugat Sesgarrigues (37 anys). A continuació Vicente Hurtado (35 anys) del Molanta; el defensa del Sant Cugat Sesgarrigues Francisco Javier Adan (35 anys); el golejador del Molanta Fernando Estela “Fito” (34 anys): Jordi Navarro i Juanito Alvarez (33 anys) i el darrer lloc l’ocupa el davanter centre del Molanta Xavier Surroca (32 anys) (a la fotografia).<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: