Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal organitza un taller de claqué

El Casal acull durant les properes setmanes un taller de claqué a càrrec de la professora Maria Bossy.

<br />El claqué és ball i percussió, mescla de dansa i ritme. Amb aquesta base, la professora Maria Bossy ensenyarà durant les properes setmanes els alumnes que s’han apuntat al taller organitzat pel Casal a través de la Secció de Dansa Assumpta Trens.<br />Divendres tenia lloc la primera sessió, que comptava amb 6 participants. Entre ells n’hi havia que ja sabien alguns passos i fins i tot ballarins professionals. Però també hi ha alumnes que no han fet mai claqué.<br />Una de les claus del claqué és que, amb les sabates, s’utilitzen els peus com un instrument de percussió, al temps que el ballarí es mou utilitzant el cos com a suport del ball. <br />El taller de claqué del Casal es farà en sis sessions de dues hores cadascuna, els divendres de vuit a deu del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: