Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença la XIII Mostra de Curtmetratges de Vilafranca

<p />La tretzena Mostra de Curtmetratges de Vilafranca arrenca amb el primer dia de Selecció Oficial.<br />

<br />Des d’ahir i fins demà es pot veure al cinema Kubrick la selecció de curtmetratges rodats en cinema que participen a la selecció oficial de la mostra. Són una vintena de treballs en total que recullen una gran diversitat d’històries, estils i procedències. Els curts de la Selecció Oficial opten al premi del Jurat, dotat amb 2.000 euros que aporta l’Ajuntament de Vilafranca, i al premi del Públic, també dotat amb els 2.000 euros que aporta Caixa Penedès, i que decideixen els mateixos espectadors amb les seves votacions en sortir de la sessió. L’altra secció competitiva és la Pantalla Oberta. Hi haurà dues sessions dimarts i dimecres vinent a les nou del vespre a l’Auditori de Vinseum amb una vintena de treballs rodats en formats digitals. A la Pantalla Oberta, els curts també opten al premi del Jurat i al premi del Públic. Els dos premis són de 1.000 euros i estan aportats per l’Ajuntament d’Olèrdola i el Consell Comarcal respectivament. Des de Cine Club Vilafranca, l’entitat organitzadora de la Mostra, es considera que el nivell de les obres presentades és alt i que les dues seccions competitives es complementen.

<br /><br />La Mostra de Curtmetratges de Vilafranca, en la seva tretzena edició, compta amb una oferta molt més àmplia, a banda de les seccions competitives. <br /><br />Aquest diumenge a les dotze del migdia hi haurà animació infantil a Cal Bolet amb la Pantalla Kanalla i, al vespre, a les vuit, serà el torn dels curts internacionals Future Shorts.<br />D’altra banda, el dijous vinent, en dues sessions a les vuit i a les deu, es fa la Retrospectiva. Una secció que sempre ha diferenciat la mostra i que, en aquesta ocasió es dedica al recull de curts Chacun son cinema. La retrospectiva, que es podrà veure a la sala 2 del Casal, ha servit per enllaçar la mostra amb el 40è aniversari de Cine Club Vilafranca.<br /><br />La mostra estrena aquest any una nova secció, la Bequeta. Divendres vinent, al teatre Cal Bolet i en una sessió gratuïta, a les onze de la nit, es podran veure els treballs resultants del projecte de foment de la creació audiovisual que Cine Club i Kametta van engegar el maig passat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: