Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Com a pedres arriba a Cal Bolet

La temporada d’espectacles professionals 2008-2009 continua aquest diumenge al Teatre Municipal Cal Bolet amb una obra de la companyia valenciana El Pont Flotant.

<br />“Com a pedres”  indaga en el món de la infància: és una mirada al nostre passat i també un viatge al futur, amb un especial sentit de l’humor que provoca el riure i l’emoció, mostrant a tres persones, les que hi ha darrere dels actors, amb els quals l’espectador se sent identificat. També és una reflexió sobre el pas del temps i la memòria que mescla realitat i ficció i que juga amb el temps real, el temps de la memòria i el de la pròpia representació.<br />El Pont Flotant és una companyia formada l’any 2000 per cinc actors valencians amb voluntat d’independència, de crear un llenguatge propi i una estètica molt personals. <br />“Com a Pedres” es representa aquest diumenge, a les 7 de la tarda, a Cal Bolet. Les entrades costen entre 9 i 13 euros.

 

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: