Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Castells i polítiques d’esport i salut

Els Castellers de Vilafranca participen a la segona conferència internacional de Països esportius sobre polítiques d’esport i salut.<br />

La 2a Conferència Internacional de Països Esportius, que se celebra a Barcelona, està dedicada a les Polítiques d’esport i salut. <br />La participació dels Castellers de Vilafranca es concretarà dimecres. El centenar de delegats i participants en la conferència visitaran el Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès i, després, arribaran a Vilafranca i faran un taller de castells a Cal Figarot.<br /><br />La conferència està organitzada per la Xarxa de Països Esportius i pel Departament de la Vicepresidència de la Generalitat de Catalunya, i compta amb la col·laboració del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC), la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: