Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta setmana hi ha eleccions als consells escolars

La majoria de centres educatius de Vilafranca celebren aquesta setmana les eleccions als Consells Escolars, que són els òrgans de participació de la comunitat educativa en el govern dels centres educatius.<br />

Aquestes eleccions són un moment especialment important dins del calendari escolar, igual com ho són el procés de preinscripció i matriculació en un centre o l’inici del curs. En aquests comicis s’escullen els representants de la comunitat educativa en el govern dels centres.<br />Ahir, l’escola Pau Boada feia les seves eleccions. Allà vam parlar amb dues mares que acabaven de votar i que remarcaven la importància d’exercir aquest dret.<br /><br />Aquest any hi ha hagut més candidats per formar part dels consells escolars però tradicionalment, són pocs els que s’animen a treballar per l’escola, segons una de les mares candidates.<br /><br />El consell escolar resultant del procés ha de quedar constituït abans del dia 15 de desembre de 2008.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: