Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Antics alumnes de Sant Elies convoquen una trobada

El proper diumenge 23 de novembre es celebrarà la primera trobada d’antigues i antics alumnes del Col·legi El Carme- Sant Elies, organitzada per l’associació d’antics alumnes, i dedicada especialment als alumnes nascuts entre 1930 i 1940.

<br />La trobada, oberta a tothom que hagi estat alumne, pare o treballador de l’escola, s’iniciarà a les 11 del matí amb la missa a la Capella de la Mare de Déu de Montserrat, a l’Espirall, i una visita posterior a l’església i les instal·lacions adjacents. Al migdia, un autocar portarà l’expedició fins a Olèrdola on es visitarà el recinte històric i especialment l’església romànica recentment restaurada i el seu entorn, amb explicacions a càrrec d’un guia. A les 2 està prevista la tornada a Vilafranca per celebrar un dinar de germanor. <br />Per a més informació, es pot visitar la pàgina web <a href="http://www.santelies.org">www.santelies.org</a> o adreçar-vos a la porteria de l’escola.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: