Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Uniland i AND signen un conveni

Uniland i l’Agrupació per la Defensa de la Natura de Santa Margarida i els Monjos signen un conveni per l’ús de material antiincendis.<br />

<br />L’Agrupació per a la Defensa de la Natura de Santa Margarida i els Monjos, adscrita dins l’Agrupació de Defensa Forestal Puig de l’Àliga, va signar el passat divendres un  acord amb l’empresa Uniland Cementera S.A. L’acord suposa que els voluntaris de l’associació podran utilitzar els nous vehicles d’extinció d’incendis que ha adquirit l’empresa fruit de la reglamentació del Departament de Medi Ambient i Habitatge. <br />L’empresa ha adquirit un camió cuba per a transport d’aigua amb capacitat de 10.000 litres i un cotxe tot terreny que funcionarà com a grup autònom d’extinció. <br /> El conveni estableix que, sense cap contraprestació econòmica a canvi, el material podrà ser utilitzat per l’Agrupació de Defensa de la Natura en l’extinció d’eventuals incendis que es puguin produir a la zona. <br /> <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: