Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

UGT promourà habitatge protegit a Sant Sadurní

L’alcalde de Sant Sadurní, Joan Amat, i el Secretari General de la  UGT, Josep Maria Álvarez, han signat aquesta setmana un conveni on manifesten la seva voluntat de desenvolupar un marc de col·laboració que permeti aconseguir els objectius comuns de promoure habitatges protegits per atendre i garantir les necessitats socials d’accés a l’habitatge.

<br />Així, en virtut d’aquest conveni l’Ajuntament de Sant Sadurní informarà a UGT Catalunya quan s’incorporin terrenys al seu patrimoni municipal, amb motiu de les cessions obligatòries i gratuïtes generades amb l’aprovació del nou POUM. Aquest sòl podrà ser en forma de sòl sense urbanitzar o en forma de sòl ja urbanitzat o en disposició de ser edificat.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: