Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sumillers mexicans visiten el Penedès

Durant aquesta setmana, un grup de sumillers i periodistes especialitzats en gastronomia i vins de Mèxic visiten les diferents zones vinícoles catalanes a través d’una missió comercial inversa organitzada per l’INCAVI.

<br />Entre els integrants del grup hi ha el president de la Asociación Mejicana de Sommeliers i el columnista del diari El Universal, Ruben Hernández.<br />Aquest dimecres, el director general de l’INCAVI, Joan Aguado, els hi mostrarà la seu de l’INCAVI a Vilafranca i també visitaran UVIPE i la seu del Consell Regulador de la DO Penedès.<br />Mèxic és un país clau per a l’exportació de vins i caves de Catalunya, ja que hi ha un gran interès per conèixer zones vinícoles europees i, principalment de l’estat espanyol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: