Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Què és EyeOs?

L’institut Eugeni d’Ors organitza la presentació del sistema operatiu EyeOs a les aules dels cicles formatius d’informàtica.<br />

<br />Pau Garcia Milà i Llorenç Vallès són els dos impulsors d’aquesta nova forma de sistema operatiu que es va presentar aquesta setmana a l’institut Eugeni d’Ors de Vilafranca, en el marc de les aules dels cicles formatius d’informàtica que es fan al centre. L’EyeOS és una nova forma de sistema operatiu, on tot està disponible des del navegador. Amb EyeOS, l’usuari pot tenir el seu escriptori, les seves aplicacions i arxius sempre amb ell, a casa, a la universitat, a l’oficina o on sigui. Es pot accedir a l’escriptori personal i als arxius simplement obrint un navegador i connectant amb el servidor EyeOS.<br /><br />EyeOs ja ha suscitat l’interès d’escoles, administració pública i empreses. Per exemple, a l’escola Jacint Verdaguer de Sant Sadurní, el fan servir. Ara, el que va començar com una idea de dos adolescents aficionats a la informàtica, ha estat exportat arreu d’Espanya, a França i als Estats Units amb diferents usos.<br /><br />Garcia Milà reconeix que a Espanya sorgeixen moltes iniciatives com la que ha impulsat ell però afirma que, en la majoria dels casos, aquestes susciten l’interès d’inversors estrangers que s’acaben quedant amb la idea.<br />

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: