Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ordenances i taxes al ple municipal de Vilafranca

El ple de l’ajuntament de Vilafranca debat avui les ordenances fiscals i les taxes de l’aigua i el clavegueram.<br />

<br />Avui, a les vuit del vespre, hi ha sessió ordinària del ple de l’ajuntament. Una sessió marcada pels punts relacionats amb els serveis centrals de l’entitat. Concretament l’aprovació d’un expedient de modificació de crèdits del pressupost de l’ajuntament, l’aprovació d’un expedient de creació i modificació de les ordenances fiscals i els preus públics per la seva entrada en vigor a partir del 2009 i la modificació per a l’any vinent de l’ordenança de tarifes dels serveis d’aigua i clavegueram.<br />La proposta de l’equip de govern és no augmentar les taxes per sobre de l’IPC. Habitualment, l’ajuntament de Vilafranca calcula l’increment amb l’IPC interanual d’agost a agost que, enguany, ha estat del 4’9%. També hi ha la voluntat de no augmentar la pressió fiscal però intentar mantenir la capacitat recaptadora per poder fer front als reptes que plantegi la crisi econòmica, posant especial atenció en temes socials i de promoció de l’ocupació. En el transcurs del ple també hi ha altres punts previstos, entre ells, l’aprovació d’una modificació dels estatuts del Patronat del teatre Cal Bolet o donar compte del nomenament dels nous administradors de la festa major.<br />En l’apartat de mocions, destaca la moció que presenta la CUP per demanar pressupostos participatius. D’altra banda, CiU presenta una moció per modificar les condicions del programa de barris i àrees d’atenció especial.<br />El ple municipal es podrà seguir en directe a través de Ràdio Vilafranca i Vilafranca Televisió.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: