Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Miquel Roca, Cavaller de la Confaria del Cava

La XXVII Setmana del Cava prepara per aquest divendres i dissabte les cerimònies d’Investidura Tardoral que tindran lloc a la Casa del Cava de Torre Ramona i comptaran amb l’assistència de Reina del Cava 2008, la gimnasta Almudena Cid.

<br />Divendres el protagonista de la investidura serà l’advocat i polític, Miquel Roca i Junyent, una de les peces claus de la transició democràtica del nostre país, però també seran investits confrares la directora general de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals Rosa Cullell, el president de l’Ateneu Agrícola de Sant Sadurní, Jaume Esteve, en motiu de l’any del centenari d’aquesta institució o el ciclista Joan Llaneras. Altres nous confrares seran el primer Master Wine d’Espanya, Pancho Campo; la directora de Relacions Institucionals de TOUS, Rosa Tous i la directora de l’Editorial Roca, Blanca Rosa Roca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: