Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més recursos per a una teleassistència de qualitat

La diputada sadurninenca, Dolors Montserrat, ha presentat una iniciativa al Parlament de Catalunya instant el Govern de la Generalitat a “realitzar totes les gestions necessàries davant el Ministeri de Política Social i la Diputació de Barcelona amb l’objectiu que posin els mitjans humans i materials necessaris, marcats a la normativa, atenent al número de terminals instal·lats per tal de prestar un servei de qualitat als més de 35.000 usuaris”.

Dolors Montserrat ha denunciat que “les mancances de personal, que afecten als coordinadors de zona i els teleoperadors, així com el dèficit en els vehicles que presten el servei d’unitat mòbil fan que aquest servei no es presti en les condicions adients i necessàries per assolir l’objectiu i la demanda social existent”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: