Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les conseqüències d’un accident laboral

La UEP organitza una sessió informativa amb experts en prevenció de riscos laborals per explicar les conseqüències penals que es poden derivar d’un accident laboral.<br />

La prevenció de riscos laborals és una prioritat avui en dia per a qualsevol tipus d’empresa, tanmateix en algunes ocasions aquesta prevenció no és prou útil i s’acaba produint un accident laboral. D’aquest tipus d’accidents se’n deriven responsabilitats, especialment per a l’empresari, les quals poden arribar a jutjar-se per la via penal. Per aclarir quines són aquestes responsabilitats penals i de quins supòsits es deriven, el Club de Recursos Humans de la Unió Empresarial del Penedès organitza per dimecres que ve la sessió “La responsabilitat penal en un accident laboral” a càrrec de l’advocat laborista Luís Daunis Mendaña, especialitzat en prevenció de riscos laborals, Màster en Dret del Treball, i lletrat a la Societat de Prevenció d’ASEPEYO des de fa més de quatre anys. <br />La sessió serà de dos quarts de deu a dos quarts de dotze del matí a la sala d’actes de la Unió Empresarial del Penedès i és oberta a tots els empresaris, caps de Recursos Humans i Personal, tècnics en prevenció i persones interessades en aquest tema.<br />La inscripció a l’acte del proper dimecres és gratuïta i cal confirmar l’assistència al 93 892 54 04.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: