Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’equip de govern de Sant Sadurní i el PP aproven actuacions a carrers cèntrics

L’aprovació d’una modificació de crèdit per valor d’1,64 milions d’euros amb els vots de CiU, AMI i PP permetrà a l’Ajuntament de Sant Sadurní abordar una important inversió als carrers Montserrat, Sant Antoni, Indústria i Avernó, a més de les noves pistes de tennis que es faran al davant del cementiri i l’ampliació de l’aparcament del Centre.

Juntament amb aquest paquet d’inversions, inclòs en el pacte firmat al juliol entre l’equip de govern i el PP, la modificació de crèdit inclou despeses de diverses regidories. <br />Els tres grups, que hi van votar a favor en el plenari del passat 30 de setembre, es van felicitar de poder tirar endavant actuacions de carrer que beneficien al conjunt de la ciutadania. En canvi, PSC i ERC van votar-hi en contra argumentant que l’Ajuntament hipoteca futures actuacions i augmenta perillosament el deute municipal. <br />En el ple, el govern amb el suport del PP va aprovar una altra modificació de crèdit per valor de 198.000 euros a finançar amb el romanent de tresoreria del 2007. Així, l’Escola de Música rebrà gairebé 50.000 euros i també rebran aportacions el servei del bus urbà, la recollida de brossa, el Patronat de Turisme i l’apartat de festes culturals.<br />D’altra banda, amb l’abstenció d’ERC, es desestima inicialment la creació del Síndic de Greuges Local i s’opta per establir una col·laboració de 2 anys entre l’Ajuntament i el Síndic de Greuges de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: