Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La xarxa va estrenar temporada aquest diumenge amb doble funció

<div>

La xarxa d’espectacle infantil i juvenil ha començat aquesta temporada amb una important novetat, enguany ha ampliat el seu horari i podrem veure els seus espectacles en dues sessions diferents, una pel matí, com sempre a les 12 del migdia i una segona a les 6 de la tarda, facilitant d’aquesta manera que tots els infants de la comarca puguin assistir-hi.</div>
<div></div>
<div>La companyia La Tal ha estat l’encarregada d’iniciar aquesta nova temporada amb l’espectacle “Tubs…?”,  es tracta d’un espectacle molt divertit on dos pallassos, el Madaleno i el Melindro, ens presenten “l’experiment”, però fins que el puguin fer funcionar hauran de barallar-se amb mecanismes desconeguts i que semblen tenir vida pròpia. És un espectacle adreçat als més menuts de la casa.</div>
<div></div>
<div>L’Anna també ens ha avançat les properes representacions que podrem veure aquest trimestre, “Mal de closca”, unes titelles que ens faran reviure les angúnies d’un infant quan ha d’anar al metge i l’obre teatral “La Bella i la Bèstia”. Les entrades es poden comprar pel servicaixa de La Caixa o al mateix teatre els dijous per la tarda.</div>
<div></div>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: