Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Freixenet lliura els premis Sent Soví i Juan Mari Arzak

Aquest dijous, com és habitual en aquestes dates, les caves Freixenet celebren el sopar de proclamació i lliurament d’aquests premis gastronòmics, conjuntament amb la Universitat de Barcelona i  l’ editorial RBA.

<br />L´èmfasi de la vetllada se centrarà en la proclamació dels guanyadors en cadascun dels àmbits, literatura i periodisme temàtic, però també se celebrarà el desè aniversari dels premis i s’homenatjarà un dels seus màxims tutors, Josep Ferrer Sala.<br />La festa acabarà amb un sopar concebut i elaborat per Fermí Puig, màxim responsable del restaurant Drolma.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: