Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP insta el Govern a millorar la C-244

La presidenta del PP de Barcelona i diputada al Parlament, la sadurninenca Dolors Montserrat, ha instat al Govern a “elaborar un pla de millora i arranjament de la carretera C-244 en tot el seu recorregut”, mitjançant la presentació d’una proposta de resolució.

<br />La diputada ha presentat aquesta iniciativa a petició de la regidora del PP de Sant Quintí de Mediona, Raquel Valls. Bàsicament demanen l’eliminació de les corbes més perilloses d’aquesta via, amb l’objectiu de reduir el seu alt índex d’accidentalitat, tot millorant la circulació per aquesta via. Per aquest motiu insta també a “dotar dels recursos pressupostaris necessaris per a l’execució del projecte per tal de reduir el número d’accidents que en aquest punt es produeixen”.<br />Montserrat assegura que un dels punts que més perill representa és, el de les corbes de la Passada i “davant aquesta situació la Generalitat només ha presentat un projecte que finalment mai ha contingut la partida pressupostària, el que ha provocat l’impossibilitat de posar-ho en execució”.<br />Montserrat també s’ha referit a la instal·lació d’un radar a la zona i pensa que no reduiria el nombre d’accidents, ja que “on es vol col·locar no és un punt conflictiu, per la qual cosa, l’objectiu d’aquest radar és sens dubte més recaptatiu, que no pas, preventiu”.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: