Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge visita guiada a l’exposició "Tàrraco. Mirada actual", a la sala dels Trinitaris

Organitzada pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, aquest diumenge 2 de novembre, a les 7 de la tarda, tindrà lloc una visita guiada de l’exposició fotogràfica "Tàrraco. Mirada actual".

L’activitat està dirigida a tots els públics i l’objectiu és proporcionar al visitant una clau de lectura de l’exposició i de les peces que conté. El discurs de la visita tractarà diferents conceptes vinculats a la pràctica contemporània de la fotografia artística, in en especial aquells aspectes relacionats amb la mirada del fotògraf, la gestió mitjançant la fotografia de la memòria, el lloc i el patrimoni.<br />Recordem que la mostra presenta l’obra de set artistes, units per la pràctica de la fotografia, que interpreten la història de la ciutat. Es tracta de fotògrafs de renom internacional com són Joan Fontcuberta, Toni Catany, Bleda y Rosa, Jordi Bernadó, Lluís Vives, Xavier Ribas i Jorge Ribalta, que han rellegit, des de la seva òptica personal, la convivència entre els vestigis històrics i la Tarragona actual. <br />Els autors que han intervingut en el projecte "Tàrraco. Mirada actual", han utilitzat la fotografia, cadascú d’acord amb la seva personalitat artística, per relatar de forma singular les seves exploracions personals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: