Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Desconnectat, també els divendres

L’espai Desconnectat de Sant Sadurní, per a pares i mares de nens entre 0 i 3 anys, funciona ara també els divendres.<br />

<br />A partir d’aquest mes, l’espai Desconnecta’t funciona dos matins a la setmana. Si fins ara només estava obert els dijous, de les 10 del matí a la 1 del migdia, des d’aquest mes també s’ofereix els divendres durant el mateix horari. L’espai està a disposició dels pares i mares amb fills no escolaritzats d’edats compreses entre els 0 i els 3 anys que necessiten disposar d’un temps personal per anar a comprar o per qualsevol altre tipus de gestió. Desconnecta’t és un servei de l’Ajuntament de Sant Sadurní que funciona al local de Mainada, al número 6 de la carretera de Sant Quintí, i està atès per dos educadors. No és necessari avisar prèviament i es paga una quota per cada dia que s’utilitza el servei. La capacitat màxima d’acollida és de 10 infants. El telèfon de contacte per ampliar la informació és el 606 95 37 13.<br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: