Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Convocatòria d’ajuts de l’OTB

L’Organisme Torras i Bages convoca els ajuts per a estudiants universitaris i de cicles formatius de grau superior.<br />

<br />Un any més, l’Organisme Autònom Local Torras i Bages, creat per iniciativa de l’Ajuntament de Vilafranca, convoca els ajusts per a estudiants de la vila que cursin estudis universitaris o de cicles formatius de grau superior fora Vilafranca. En aquest cas es tracta dels ajuts per al curs 2008-2009.<br />Els estudiants que hi estiguin interessats, poden consultar les bases aprovades per l’Organisme Torras i Bages, l’imprès de sol·licitud i les condicions generals per poder-los sol·licitar a l’apartat d’Educació del web de l’Ajuntament de Vilafranca. <br />Aquesta documentació també es pot recollir a la seu de l’Organisme Torras i Bages, al carrer de Santa Maria número 2, primer pis, els dies feiners de deu a dues.<br />La presentació de la sol·licitud i el lliurament de la documentació adjunta s’han de fer a la seu de l’Organisme i el termini per a fer-ho s’acabarà el proper dia 7 de novembre de 2008, a les 14 hores. Les sol·licituds es valoraran d’acord amb les bases aprovades pel Ple de l’Organisme Autònom Local Torras i Bages.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: