Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Continua el programa Inserdona

Sant Sadurní organitza una nova edició del Programa Inserdona, adreçat a dones aturades que volen reincorporar-se al món laboral.<br />

<br />El Servei de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Sant Sadurní organitza una nova edició dels tallers d’orientació laboral orientats a la recerca de feina destinats a dones aturades. El programa Inserdona està especialment pensat per a persones que es volen incorporar al món laboral després d’un període d’absència.<br />Els temes a  tractar en els tallers són, per exemple, quins perfils contracten les empreses avui en dia o com funciona el món laboral.<br />El primer taller és el dia 28 d’octubre en horari de matí, i  s’aniran desenvolupant al llarg del mes de novembre.<br />Per a més informació, cal posar-se en contacte amb el Servei de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, trucant al telèfon 93 8913320 de les 9 del matí a la 1 del migdia.<br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: