Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Connexió entre els dos aparcaments soterrats

Han començat els treballs previs a la construcció del túnel que ha de comunicar els aparcaments de la rambla i la Plaça Penedès.

Les obres que s’estan fent aquests dies a l’avinguda de Tarragona són els treballs de senyalització previs a la construcció del túnel que ha de comunicar l’aparcament de la rambla de Sant Francesc amb el de la Plaça del Penedès. La calçada s’ha restringit perquè els treballs es faran en dues fases: primer s’actuarà des del monument a Milà i Fontanals fins a la meitat de l’antiga carretera N-340. Després, la segona fase serà entre la meitat de la carretera i la Plaça del Penedès, per així garantir en tot moment el trànsit de vehicles en un punt tant cèntric de la Vila. Tant l’ajuntament com l’empresa constructora intentaran que, en tot moment, es garanteixi el pas de vianants per la zona, si bé les dimensions seran més restringides.

Pel que fa a les obres que es fan al costat de l’Ateneu Municipal, és un projecte que no té res a veure amb l’aparcament soterrat però que han coincidit en el temps. Es tracta de construir una escala d’emergència per a l’edifici de l’Ateneu, per tal que compleixi les mesures de seguretat. Es preveu que els treballs durin uns tres mesos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: