Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Conferència sobre la RAAN a Vilafranca

Les periodistes nicaragüenques del projecte ONES faran una conferència sobre Puerto Cabezas i la regió de l’Atlàntic Nord de Nicaragua.

<br />Aracelly Duarte i Margarita Antonio continuen a Vilafranca per copsar la realitat de la vila. El seu programa d’activitats està ple de visites a centres escolars i equipaments i, avui, per exemple, han anat a Barcelona a visitar els estudis de COM Ràdio. La setmana passada també van estar a l’escola Mas i Perera i van explicar als alumnes com es viu a Nicaragua.

Per aquesta setmana, l’Associació d’Amics de Puerto Cabezas ha organitzat la xerrada i taula rodona “20 anys d’autonomia de la Regió Autònoma de l’Atlàntic Nord de Nicaragua”, que anirà a càrrec de les dues periodistes. Al mateix acte s’explicarà com s’estan duent els treballs de reconstrucció de la zona després del pas devastador de l’huracà Fèlix. Per atendre els damnificats, Vilafranca va dur a terme la "Campanya d’Emergència i Reconstrucció de Puerto Cabezas" per fer arribar el màxim d’ajut possible per a la reconstrucció de les zones afectades del municipi. L’acte es farà el demà dimecres a les vuit del vespre, a l’Escorxador de Vilafranca.<br /> <br />D’altra banda, amb motiu de la celebració del Dia de l’Autonomia de la Regió Autònoma de l’Atlàntic Nord, el dijous vinent l’Ajuntament de Vilafranca col·locarà la bandera de la RAAN en un lloc preferent de la Casa de la Vila, al costat de la senyera. D’aquesta manera, es vol expressar la solidaritat amb l’autonomia de la costa Atlàntica Nord de Nicaragua i el compromís de Vilafranca amb les institucions i els ciutadans i les ciutadanes de Puerto Cabezas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: