Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Carles Rion presideix la candidatura Tot Penedès-Garraf d’ERC

Aquest dimarts ha tingut lloc la presentació pública de la candidatura TOT PENEDES-GARRAF per al Congrés d’ERC a la Regió Penedès que tindrà lloc a Vilanova i la Geltrú, aquest dissabte.

<br />El programa de la candidatura, així com la proposta d’executiva regional, encapçalada per Carles Rion, té un caràcter renovador, integrador i alternatiu, amb vocació inequívoca de servei al partit i al territori.<br />La base que anima aquesta candidatura , segons Rion, persegueix de forma immediata la restauració de la imatge d’Esquerra Republicana de Catalunya al territori com a única via per fer possible la recuperació de la credibilitat dels seus càrrecs, la recuperació de la il·lusió de la militància i de la confiança dels votants.<br />Rion també es mostra disposat a pactar i construir el consens i la unitat real que el partit necessita i que l’electorat reclama, també a la Regió Penedès-Garraf. <br />El grup de militants que integra i dona suport a la candidatura TOT PENEDES-GARRAF afirma que no aspira a càrrecs o espais de poder. El que volen, diuen, és treballar per millorar i revitalitzar el partit a les tres comarques (Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf) de la nostra regió. A banda de fer arribar la veu del nostre territori amb força i singularitat als òrgans superiors del partit, sense cap mena de filtre ni condicionant, de baix a dalt. Això és el que posen a disposició dels companys perquè aquest dissabte els facin confiança.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: