Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Antoni Castellà continua en el comitè de govern d’UDC

Finalitzat el congrés d’Unió, celebrat aquest cap de setmana a Sitges, Antoni Castellà i Clavé continua en el nucli dur del partit.

<br />Aquest jove polític, casat amb una quintinenca, continuarà al capdavant de la vicepresidència d’Organització en el nou comitè de govern d’Unió.<br />De fet, la direcció del partit serà continuista i els 20 dirigents que acompanyaven Duran i Lleida a la candidatura formen ara el nou comitè de govern d’UDC.<br />Nascut a Barcelona, Antoni Castellà està casat amb una quintinenca i manté vincles amb associacions i entitats penedesenques: és membre del Club Rotary de Vilafranca i dels Castellers de Vilafranca, així com de la colla del drac de Sant Quintí de Mediona.<br />Castellà es va afiliar a Unió Democràtica de Catalunya l’any 1992 i és diputat per CIU des del 1999.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: