Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Alumnes de Melzo passen una setmana a Vilafranca

Un grup d’alumnes de la ciutat italiana de Melzo estan participant aquests dies en un intercanvi amb l’escola Sant Josep de Vilafranca.<br />

Vilafranca i Melzo són dues viles agermanades i ja fa anys que aquest agermanament està donant els seus fruits. En aquesta ocasió, els alumnes de primer d’ESO de l’escola italiana Mascagni estan passant uns dies a Vilafranca convidats per l’ajuntament i per l’escola Sant Josep, que és el centre que els acull.<br />Dilluns a la tarda, els alumnes i els seus professors van ser rebuts oficialment a la casa de la vila, en un acte encapçalat per la regidora de relacions internacionals Lourdes Sánchez. En el transcurs de l’acte, les professores de l’escola italiana i també les de l’escola Sant Josep van parlar de que l’intercanvi ha de tenir continuïtat perquè està donant molt bons resultats. La mestra de castellà de l’escola Mascagni Rosetta Costantino explicava que l’intercanvi és fruit de la correspondència que han mantingut els seus alumnes amb els de l’escola Sant Josep.<br /><br />Per la seva part, la regidora de relacions internacionals Lourdes Sánchez destacava la importància de que els agermanaments impliquin també els més joves.<br /><br />Els nois i noies de Melzo van fer una visita guiada pel consistori vilafranquí just després de l’acte institucional. <br />Des del passat diumenge, quan van arribar, estan fent diverses activitats per conèixer la cultura catalana i ciutats com Barcelona o Sitges. Els estudiants marxaran aquest dissabte cap a Itàlia.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: