Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

1.000 entrades venudes a Cal Figarot

Els Castellers de Vilafranca han venut mil entrades pel concurs de castells de Tarragona.<br />

<br />La colla ja n’ha demanat més per tal de vendre-les durant els propers dies al bar restaurant del seu local social, Cal Figarot.<br />Les 1.000 entrades del vint-i-dosè Concurs de Castells de Tarragona, que van comprar els verds fa 10 dies ja s’han esgotat. Per fer front a la demanda que es preveu abans del diumenge 5 d’octubre, dia del concurs, la Colla ha encarregat a l’organització del concurs 400 entrades més, que se seguiran venen a Cal Figarot, al mateix preu de 4 €. Les entrades, que no són numerades, donen accés a qualsevol sector de la grada.<br />Els Castellers de Vilafranca fan una crida a tots els aficionats castellers perquè vagin al darrer assaig general abans del concurs, que serà aquest divendres a les deu de la nit a Cal Figarot. Després de l’assaig es repartiran bufandes, domassos i samarretes verdes amb l’escut de la Colla i s’oferirà un ressopó de pa amb tomàquet i botifarra i beguda per a tothom.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: