Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha estrenat el nou CEIP Sant Domènec de la Ràpita

186 alumnes han estrenat avui el nou CEIP Sant Domènec de la Ràpita que substitueix les actuals escoles velles.

Està situada al carrer Montanyans, al costat de la zona dels Tres Pins, en un solar de sis mil metres quadrats. La nova escola de la Ràpita, el CEIP Sant Domènec, ha comptat amb un pressupost de construcció d’un milió vuit-cents mil euros segons els redactors del projecte. <br />Després de celebrar l’any passat 75 anys d’història finalment ha pogut encetar les classes aquest dilluns amb molt més espai, més llum, més equipaments i en definitiva amb un centre totalment adaptat a les necessitats educatives escolars.<br />En total té 186 alumnes repartits entre P3 fins a segon de cicle superior, amb nou aules.

El centre és per a una línia però l’edifici s’ha fet pensant en la possibilitat que en un futur se’n pugui afegir una segona.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: