Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’estrena ICult a Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana s’ha estrenat el programa Icult, que s’emet des de Ràdio Vilafranca per tot Catalunya a través de COM Ràdio.<br />

<br />El programa es començava a emetre aquest dissabte a les deu del vespre després d’haver estat presentat divendres als estudis de Ràdio i Televisió de Vilafranca. L’ICult està conduït pel penedesenc Lluís Montserrat i parla de la cultura en el seu concepte més ampli. L’espai radiofònic recull temes com el cinema, l’art, la literatura, la gastronomia, el folklore o la música. Tot a través de les col·laboracions d’una sèrie de persones amb una opinió forta i amb l’objectiu de captar l’atenció de l’oient sobre els temes dels quals parlen. Entre ells l’escriptor Jordi Llavina, el musicòleg Joan Cuscó o el biòleg Francesc Murgades.<br />Montserrat parla de petites finestres que s’obren per donar a conèixer llibres, pel·lícules o qualsevol altre mostra de la cultura. Tot això des de Vilafranca i des del Penedès.<br /><br />El programa és de COM Ràdio, una emissora que està treballant per la descentralització i el municipalisme amb la seva programació. El director de la COM Francesc Triola explicava que aquesta iniciativa ja s’està fent amb altres programes a Mataró i Badalona i es continuarà fent des d’altres municipis. Triola destacava que no cal que tot es faci des de Barcelona perquè la resta del territori també té coses a dir.<br /><br />Per la seva banda, la regidora de comunicació i presidenta de SERCOM, l’ens gestor de Ràdio Vilafranca i Vilafranca TV, explicava que ICult pot ser un bon altaveu per a Vilafranca. <br /><br />ICult dura dues hores i s’emet cada dissabte i cada diumenge de deu a dotze de la nit.<br /><br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: