Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ramon Marrugat guanya el II Premi Penedès

Ramon Marrugat guanya el segon Premi Penedès amb un estudi sobre l’obra poètica de Manuel Milà i Fontanals.

El divendres tenia lloc l’acte de lliurament del segon Premi Penedès In Memoriam que, en aquesta ocasió, anava dedicat a la figura de Pere Mestre i Raventós. L’acte es va celebrar al Saló Reial de les Caves Freixenet de Sant Sadurní i va servir per atorgar el premi a Ramon Marrugat pel seu treball sobre l’obra poètica de Manuel Milà i Fontanals.<br />També es van lliurar els dos llibres que es van publicar gràcies al premi de l’any passat, obres de Salvador Llorac, per una banda, i de Assun Savall i Vicente Morales per l’altra.<br />El premi es va iniciar l’any passat i és fruit de la col·laboració entre l’Acadèmia Tastavins Sant Humbert i l’Institut d’Estudis Penedesencs. El guardó té l’objectiu de potenciar la creació literària, periodística i d’investigació al Penedès tot recordant persones que han exercit una tasca destacada a les nostres comarques. <br /><br />L’any passat, el premi es dedicava a Josep Recasens, el farmacèutic que exercia de mestre de cerimònies de l’Acadèmia Tastavins i, enguany, l’homenatjat era Pere Mestre, també acadèmic de l’entitat, membre de l’Institut d’Estudis Penedesencs i de la secció d’ornitologia del Museu de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: