Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pacs continua sense el CEIP El Drac

Els pares i mares dels alumnes del CEIP El Drac de Pacs reivindicaran la nova escola amb un acte simbòlic.<br />

<br />La comissió “Una nova escola per Pacs” ha preparat un acte reivindicatiu per dilluns, primer dia del curs escolar 2008-2009. El motiu és que, després de dos anys, segueixen esperant que el projecte de la nova escola El Drac de Pacs del Penedès figuri als pressupostos de la Generalitat. Tots els passos estan fets. L’Ajuntament ha cedit els terrenys i la llicència d’obres està adjudicada. Des del Departament d’Educació s’assegurava que el projecte entraria dins dels pressupostos del 2006 i, ara, en ple 2008, al número 11 de l’avinguda Diputació de Pacs, només hi ha els terrenys i el CEIP El Drac continua sense figurar als pressupostos.<br />Als pares i mares se’ls va assegurar que la nova escola entraria en funcionament en aquest curs i, per això, han perdut la paciència.<br /><br />Un grup de pares i mares, en representació de la gran majoria, ha organitzat pel dilluns, de nou a onze, una simulació d’una classe amb els nens i nenes als terrenys on hi hauria d’haver l’escola.<br /><br />Els nens i nenes que van a escola a Pacs fan les classes en unes instal·lacions de noranta anys d’antiguitat que es van crear per a acollir una desena d’alumnes. Ara en són seixanta i continuen en els mateixos espais, tot i que s’habiliten petits magatzems com a menjador o com a aula de música, per exemple.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: