Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Operació Còmic’ continua ara amb un taller

Les propostes englobades en el que es coneix com “Operació Còmic” a Vilafranca continuen i ho fan amb un taller.

En dues sessions, la primera ahir al vespre i la propera dijous que ve al vespre, també a la Biblioteca Torras i Bages, l’Escola Joso apropa als que s’interessen pel món del còmic la història i peculiaritats d’aquest gènere, que continua triomfant entre un públic molt divers. <br />El dibuixant de còmics, Jordi Sempere, va repassar els inicis del còmic i va donar als assistents pinzellades històriques dels precursors que el van desenvolupar com a mitjà. Sempere va donar exemples seus també per aprofundir en la tesi que defensa: l’especificitat del còmic té a veure bàsicament amb les característiques de les estructures narratives.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: