Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’equip de govern referma que el bus urbà de la vila serà gratuït per els escolars i per els seus acompanyant a partir d’avui

<div>L’Ajuntament de Vilafranca recorda que a partir de dilluns vinent, 15 de setembre, els escolars i els seus acompanyants podran accedir gratuïtament al servei de bus urbà en les franges horàries d’entrada i sortida a les escoles.

El regidor de Mobilitat, Josep Colomé, ha explicat que aquest és un servei de bus urbà, no escolar, però tal com va aprovar el ple municipal el passat 15 de juliol també els nens i nenes que hagin d’anar a l’escola i els seus acompanyants poden utilitzar-lo amb l’objectiu d’acostar-se als centres educatius. Ha recordat que la mesura per la gent gran i les persones amb dificultat de mobilitat ja gaudeixen d’aquesta gratuïtat des de primers de mes.</div>
<div></div>
<div></div>
<div></div>
<div></div>
<div>Cal recordar que en el cas dels usuaris de més de 65 anys hauran d’acreditar-se amb el Carnet Blanc que expedeix gratuïtament l’Ajuntament.</div>
<div>En el cas dels escolars, la gratuïtat serà efectiva a partir de dilluns 15 de setembre, primer dia de curs, i beneficiarà tots els escolars fins a finalitzar els estudis obligatoris d’ESO i els seus acompanyants. Colomé comenta també que de moment la resposta a la iniciativa, amb la gent gran, està sent positiva.</div>
<div></div>
<div></div>
<div>Des de l’Ajuntament s’especifica que cal tenir present que la majoria dels centres educatius de la vila tenen una parada del bus urbà propera, però que en cap cas s’ha de pensar en que es tracti d’un bus escolar. És una possibilitat que s’ofereix als ciutadans per tal que els qui viuen més allunyats del seu centre puguin usar, si volen, el transport públic enlloc del seu vehicle particular.</div>
<div></div>

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: