Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La subhasta del FIRART ha aconseguit més de 6800€

El periodista Carles Capdevila va aconseguir vendre 45 obres, 40 a la subhasta i 5 més a la repesca posterior, en la tradicional subhasta de les obres en benefici de la Festa Major, que ahir tenia lloc com a cloenda del FIRART 2008.

En total es van recaptar 6.812 euros, convertint-se en la tercera quantitat més elevada dels 21 anys d’història del FIRART. El rècord de recaptació continua a mans de Claudi Puchades, que va dirigir la subhasta l’any passat, i Capdevila ha desbancat a quarta posició la subhasta dirigida pel Jordi Llavina l’any 2002 per només 4 euros.<br /><br />Els artistes que s’han pagat millor són vilafranquins i encapçalen el rànquing Pepe Andrade i August Rosell amb 420 euros, seguits per Lluís Masachs a 390 euros i Àngels Meler a 330 euros.<br />Ramon Nadal de FIRART ens recordava el funcionament de la subhasta…

Carles Capdevila va omplir el pati de l’escola Estalella Graells amb públic de totes les edats, no només disposats a licitar, sinó també a passar una bona estona.

Els guanyadors del 15è concurs de pintura Nadal Cava han estat Maria Teresa Baltasar de Llorenç del Penedès, el col·lectiu vilafranquí 1,2,3, Picaparet i el tercer premi ha recaigut en Jaume Felipe. Els tres artistes s’han endut 1200, 600 i 300 euros respectivament.

D’altra banda, prèviament, es va fer l’entrega dels premis del Petit Firart, la primera mostra de pintura i dibuix infantil de la Festa Major. Sònia Leal s’ha endut el primer premi en la categoria de cicle inicial, Èric González en cicle mitjà i el guanyador de la categoria de cicle superior ha estat Pau Senabre.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: