Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte, la novena Pedalada Verda

<br />Aquest dissabte els Castellers de Vilafranca amb el suport de l’Ajuntament convoquen una nova Pedalada Verda.

Aquesta edició és la novena i a causa de les obres de la Rambla se sortirà de la Plaça del Penedès, a dos quarts de 5 de la tarda. <br />Recorrerà diferents carrers de la vila, passant per tots els barris, fins arribar a la Plaça de la Vila. Aquí s’obsequiarà amb una xocolatada, així com uns inflables que faran les delícies dels més petits. També se sortejarà una bicicleta i diferents regals entre tots els participants.<br />Aquest any com ja ve sent habitual en les darreres edicions s’emmarca en la "Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2008" i el lema triat és "Pedala contra el canvi climàtic". Un cop s’acabi la pedalada, s’anunciarà l’estalvi de CO2, diòxid de carboni, aconseguit i s’animarà als participants a continuar fent ús de la bicicleta com a mitjà de transport. Amb motiu de la celebració del 60è aniversari, els verds han decidit recuperar una activitat que feia anys que no organitzaven: el CORREVERDURA. Per tant tot aquell que vingui amb un invent en forma de bicicleta, en què la força de tracció sigui humana, tindrà un obsequi especial. Els verds agraeixen els seus col·laboradors el suport que els faciliten un cop més, sense el qual aquesta pedalada no hagués estat possible.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: