Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CFO Francesc Layret torna a impartir cursos d’informàtica privats

Un curs de Word Avançat ha iniciat avui la nova oferta de cursos d’informàtica d’aquest trimestre, en horari de tarda i en dissabtes.

<br />El CFO Francesc Layret també programa un curs d’Internet, d’Excel i Excel Avançat, Access i Contaplus. Tots els cursos es fan a La Fassina els dimarts i dijous a la tarda, excepte el del programa Contaplus que s’impartirà els dissabtes al matí. Els preus oscil·len entre els 50 i els 85 euros i la durada entre les 16 i les 28 hores.<br />Per més informació o per inscripcions us podeu adreçar al CFO Francesc Layret, a La Fassina, o al SOIP, a la plaça Penedès número 4.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: