Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El castell de focs ha tancat la FM’08

Amb el castell de focs, passada la mitjanit al parc de Sant Julià, es tancava oficialment la Festa Major del 2008 a Vilafranca. Així s’han posat punt final a cinc dies intensos de celebració festiva.

Com ha passat amb la resta d’actes de foc i petards, la pirotècnica Igual S.A., n’ha estat l’encarregada. I com a colofó final, qui ha contribuït amb les darreres notes musicals i espais de gresca ha estat un any més la Grupestra Centauro. <br />Ja s’ha convertit en una tradició més, que la Centauro amenitzi el ball de cloenda de la Festa Major i ho faci, des del carrer d’Eugeni d’Ors, minuts abans que es llenci el castell de focs, i que quan just hagi acabat, reprengui el concert i s’allargui fins a primera hora de la matinada.<br />La Grupestra Centauro va exhibir una pancarta on s’hi podia llegir “save the music” (salvem la música) i on es mostren contraris a la música sequenciada.

I és que com es diu en l’anunci promocional la Centauro és per als joves, per als grans, per als que escolten, per als que ballen, per als roquers, per als marxosos… per a tots els públics, en definitiva. I com conclouen, tot això, naturalment, sense colorants ni conservants! Així doncs, aquesta orquestra ja no necessita presentació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: