Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detingut un vilafranquí per agredir la seva parella, davant la filla

Aquest cap de setmana, la Policia Local va rebre l’avís d’una discussió entre una parella en un domicili del barri del Centre.

A l’arribada de la patrulla, els agents van verificar que s’havia produït una agressió entre la parella i que havia estat presenciada per una filla de 6 anys.<br />Els agents van detenir l’home, un vilafranquí de 25 anys, que respon a les inicials J.A.V.C., per un presumpte delicte de violència de gènere. <br />D’altra banda, diumenge a la nit, una patrulla de la Policia Local va ser requerida en un bar del barri de la Barceloneta-Sant Magí per atendre un intent de robatori. <br />La víctima va manifestar que havia patit un intent de robatori de la seva cartera per part de quatre joves, que l’havien agredit. La patrulla va fer una recerca per la zona fins a localitzar un dels joves que coincidia amb les característiques facilitades per la víctima. Un cop identificat, els agents van procedir a la detenció de l’individu, de 17 anys, menor d’edat i veí de Vilafranca, per un presumpte delicte de robatori amb violència en grau de temptativa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: