Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca se suma als 3 dies de dol oficial

<span style="font-size: 14pt; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-fareast-font-family: ‘Times New Roman’; mso-ansi-language: CA; mso-fareast-language: ES; mso-bidi-language: AR-SA;" lang="CA">L’Ajuntament de Vilafranca s’adhereix a la manifestació de dol oficial decretat pel president del Govern espanyol amb motiu del tràgic accident aeri que dimecres va succeir a l’aeroport de Madrid-Barajas. </span>

<br />El dol oficial ha començat avui i s’allarga durant 3 dies, fins diumenge. L’Ajuntament de Vilafranca ha col·locat el crespó negre al balcó de la Casa de la Vila com a testimoni de dolor davant la mort de tantes persones en el terrible accident aeri.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: