Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ryanair cancel·la les reserves de vol fetes des de tercers

Ryanair cancel·la des de dilluns, 11 d’agost, les reserves de vol fetes a través d’altres pàgines web que no siguin la seva.

L’aerolínia de baix cost Ryanair ha pres aquesta decisió que perjudica milers de clients que havien adquirit els bitllets per volar amb la companyia irlandesa a través de les operadores que comparen preus. Una d’aquestes operadores, Edreams, ja ha anunciat que emprendrà mesures legals contra Ryanair i ha creat un equip per intentar solucionar el problema als seus clients.<br />D’aquesta manera, les persones que han contractat els seus vols amb Ryanair i ho han fet des d’altres pàgines que no fossin la d’aquesta companyia, hauran d’estar atents a les solucions que se’ls plantegin, bé sigui des de Ryanair o bé des de les operadores.<br />Ryanair ha pres aquesta decisió en considerar que aquests portals incorren en una activitat il·legal que atempta contra les seves condicions i, a més, els acusa d’usar una tecnologia que alenteix el funcionament de la pàgina web oficial.

 

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: