Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Records fotogràfics castellers

El proper dimarts  26 d’agost s’inaugurarà a la Sala dels Trinitaris l’exposició Memòries dels Castellers: fotografies de Maria Andrews.

 

La mostra inclou més d’un centenar de fotografies d’aquesta artista nascuda a Sabadell i llicenciada en Belles Arts pel San Francisco Art Institute. <br />Memòries dels Castellers es una sèrie de fotografies que intenta crear i consolidar les memòries d’aquesta tradició i activitat de la nostra cultura. Durant els darrers cinc anys l’obra d’Andrews ha estat enfocada en desenvolupar una tècnica per fotografiar els nostres records. L’obra té la intenció de mostrar fotografies d’aquests records tal i com els recordem avui. <br />El Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca ha acollit aquesta exposició amb  motiu del 60è aniversari dels Castellers de Vilafranca i com a un acte més de la Festa Major d’enguany. També ha col·laborat en l’edició del catàleg de l’exposició que es podrà adquirir a la mateixa Sala dels Trinitaris durant els dies d’obertura d’aquesta al preu de 5 euros. El catàleg inclou trenta-cinc fotografies de l’exposició i textos dels historiadors  Mila Torres i Josep Maria Cadena, de la periodista Montse Garcia i del casteller vilafranquí Eloi Miralles.<br />L’exposició es podrà veure fins el 21 de setembre i els seus horaris són de dimecres a dissabte de 6 de la tarda a 8 del vespre i els diumenges i festius de 12 a 2 del migdia. Els dies 30 i 31 d’agost la Sala romandrà tancada.<br />El dia 26 d’agost la inauguració comptarà amb la presència de Maria Andrews que oferirà una visita guiada a la seva mostra.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: