Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Olèrdola convida a CiU i ERC a reconsiderar el seu estil de fer oposició

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Olèrdola ha emès un comunicat en el qual lamenta que els grups de CiU i d’ERC abandonessin la sessió de ple del passat dimecres i atribueix la decisió a “un intent premeditat de l’oposició d’instal·lar la crispació en la vida política municipal”.

 <br />La sessió, segons ha resumit l’equip de govern, va comportar donar llum verda a acords com una modificació de pressupost per valor de 190.000 euros que incorpora la millora de la xarxa d’aigua de Sant Pere Molanta. Un altre acord va ser el relatiu al conveni per la portada d’aigua de les Aigües Ter Llobregat a Sant Miquel, Moja i Daltmar, que certifica que aquesta inversió d’1’2 milions d’euros es farà amb una mínima aportació de fons propis de l’Ajuntament.<br />El Govern municipal convida a CiU i a ERC a reconsiderar el seu estil de fer oposició i fa una crida al diàleg per posar per endavant l’interès d’Olèrdola “davant els càlculs partidistes de curta volada i els enfrontaments estèrils”. El Govern municipal ha refermat que “en el camí de l’entesa i la col·laboració per millorar Olèrdola els continuaran trobant, però mai en el de la crispació”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: