Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Capta, aquest dijous i divendres

La capta de la Festa Major surt aquest any els dies 21 i 22 d’agost, dijous i divendres vinents.

Aquesta setmana sortirà pels carrers de Vilafranca la tradicional capta que posa a la venda el programa, el regal i l’estampa de la Festa Major. <br />Recordem que la dissenyadora vilafranquina Agnès Simon, que s’ha encarregat de la imatge de la festa, és l’autora del programa i l’estampa és un treball del pintor vilafranquí Pepe Andrade. Durant dos dies, administradors i col·laboradors, grans i petits, recorren tota la ciutat i van trucant a les cases preguntant qui vol el programa, que costa 30 euros més la voluntat, com l’any passat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: