Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La canonada de la xarxa d’ATLL ja ha arribat a Daltmar i el camí d’accés a la urbanització s’ha obert de nou

Fa uns dies es restablia la circulació normalitzada pel vial que uneix Moja i Daltmar, des del dipòsit de Mas Granell fins a l’entrada de la urbanització.

Aquest tram, de dos quilòmetres i  200 metres, havia restat tallat al trànsit els dies laborables des del passat 14 de juliol a causa de les obres d’instal·lació de la nova canalització de la xarxa d’Aigües Ter LLobregat.<br />A banda de la instal·lació de la nova canonada, els treballs han comportat una millora i reasfaltat del camí, la neteja de cunetes, la correcció de pendents, així com l’ampliació d’alguns trams. Les obres en aquest vial d’accés a Daltmar es completaran durant el mes setembre amb la instal·lació de la senyalització definitiva, el pintat del camí i la col·locació d’elements de seguretat. L’ajuntament d’Olèrdola fa una crida a extremar la precaució a l’hora de conduir per aquest vial d’accés a Daltmar i recorda que pel seu sinuós traçat estan en vigor les restriccions de velocitat que corresponen a un camí rural.<br />Les obres de canalització d’ATLL han de continuar, a partir de la tardor, amb la instal·lació de la nova canonada per l’interior de la urbanització, la construcció d’un nou dipòsit a Daltmar i l’arribada de la xarxa d’ATLL provinent de Sant Pere Molanta fins a Sant Miquel i Moja. Aquestes obres suposen una inversió propera als 3’4 milions d’euros, dels quals l’ajuntament només ha d’aportar 500 mil euros.

 

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: